Imatrikulace 2016

imatrikul4

Dobrý den!

Seznamte se, to je naše skupina H1. Letos budeme psát pro vás zajímavé poznámky a články.

14. října 2016 byla oficiální imatrikulace pro studenty UJOP UK. Tam naši studenti prokázali, že jsou velmi schopní. Koncert byl v sále divadla, kdy byli všichni studenti a učitelé. Imatrikulace byla zahájena státní hymnou a úvodním proslovem.

A pak začala Tatiana Bulatova (T5) a Aynaur Bedraev (E2) : “Moj rokenrol”.

bulatova1

Po takovém lyrickém výstupu, spěchal na scénu Edgar Armando Lopez a skupina jeho kamarádi. Velmi ohnivý a energický kolektiv. Spolu s nimi tancoval celý sál.

edgar

Z naší skupiny vystupovali o nic méně nadaní studenti. Například Cyril Seredin četl báseň své vlastní skladby, dále báseň S. Jesenina „Láska tyran“ a Esenin báseň „Černý muž“. Upřímně řečeno, jsme se velmi strachovali o něj, protože se hodně připravoval a bylo to těžké dílo. Ale myslím, že se předvedl výborně.

cyril

Z naší skupiny H1 vystoupila i Ekaterina Kuz’micheva. Ona doprovázela Line Gryzkovoy. Kate velmi krásné hraje na fortepiano, jen tentokrát měla velkou trému. Ale myslím, že libovolný počet úspěchu měla navzdory všemu.

ekaterina

Děj byl pro všechny velmi zábavný a zajímavý. Tanec, hra na nástroje, písně, čtení básně – za perfektní považujeme každé vystoupení studentů UJOP. Každý student reprezentuje svou zemi.  Zeptali jsme se studentů, jaký výstup se jim líbil nejvíc, většina odpověděla, že nejpamátnější výstup byl Taťjany Bulatovou „Show Must Go On“.

A taky byl studentský slib. Letos slib četli ve 4 jazycích: česky, rusky, anglicky a španělsky.

Bylo taky představení učitelů češtiny a učitelů odborných předmětů. Mohli jsme se seznámit s každým z učitelů a navzájem blíž.

Tradičně na scénu divadla přišla ředitelka paní Vlková, řekla zahajovací projev ke studentům.

imatrikul3imatrikul2imatrikul

Díky všem, kteří se připravovali na tento kulturní program, studentům a lektorům ÚJOP můžeme hrdě říci, že akademický rok 2016-2017 začal dobře.

Za třídu H1 Mariya Duplyakina a Romana Hryhorchuk

foto Ilya Rudomilov